معایب و مزایای سقف طلقی در حیاط
همه ی انواع سقفهای کاذب داری یک سری مزایا و معایبی هستند که کارفرما و معماران با در نظر گرفتن این موارد و سلیقه شخصی و سایر عوامل مانند هزینه، شرایط جوی و…یک نوع از سقف کاذب را انتخاب میکنند.
مزایای سقف طلقی عبارتند از:
- ۱-نصب سریع و آسان سقف طلقی در کوتاهترین زمان ممکن
- ۲-قیمت کمتر نسبت به سایر سقفهای کاذب
- ۳-مقاومت در برابر شویندههای خانگی و اسیدها
- ۴-مقاومت در برابر ضربه در قیاس با شیشه
- ۵-عدم دید مزاحم، با مسقف کردن سقف حیاط و پاسیو به راحتی میتوانید از دید همسایگان دور بمانید در حالی که از نور مناسب روز هم استفاده میکنید
- ۶-مقاومت در برابر رطوبت (باد،باران و برف)مقاومت در برابر حرارت
معایب سقف طلقی شامل موارد زیر میباشد:
- ۱-غیر قابل استفاده در مناطق گرمسیر زیرا در این مناطق سقف طلقی در زیر تابش مستقیم نور خورشید پوسته پوسته میشود و از بین میرود ولی در مناطق سردسیر میتوان از این سقف در حیاط ساختمان استفاده کرد.
- ۲-بارش باران بر روی این سقف صدای آزار دهنده ای دارد.
- ۳-در مناطقی که دارای بادهای شدید است نمیتوان از این محصول استفاده کرد زیرا این محصول بسیار سبک است و ممکن است به هنگام باد و طوفان شدید از جا کنده شود.
همچنین بخوانید: ورقه های پلی کربنات چند جداره در ساخت نورگیر سقفی
انواع طلق پلاستیکی
پلاستیک مورد استفاده در سقف کاذب انواع و اقسام مختلفی دارد که پر کاربردترین آن عبارتند از: پلکسی گلاس و پلی کربنات، که هرکدام بسته به ویژگی هایی که دارد در یک بخش از ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. سقف پلکس گلاس در محیط بسته مانند آشپزخانه و حمام کاربرد دارد و پلی کربنات در محیط های باز مثل حیاط و پاسیو کاربرد دارد.
سقف کاذب از جنس پلکسی گلاس
پلکسی گلاس از جنس پلیمر ترموپلاستیک است از نظر ظاهری و یک سری ویژگی ها شبیه شیشه است و ۹۳ درصد از نور را از خود عبور میدهد.پلکسی گلاس ها در رنگهای مختلف تولید میشود ولی پرکاربرد ترین رنگها عبارتند از رنگ های شیری، کرم و سفید هستند. پلکس گلاس در دو مدل شفاف و مشجر تولید میشوند. منظور از مدل شفاف این است که کاملا مات است و مدل مشجر دارای طرح های مختلفی مانند یخی، ابری و… میباشد.
ورق های پلکسی گلاس مدل مشجر به علت طرح هایی که دارد مقدار نور کمتری را از خود عبور میدهند. ورق پلکسی گلاس مات یا شفاف خود شامل دو مدل می باشد که عبارتند از یک رو مات یا دو رو مات، پلکس گلاس مات کاملا نور را از خودش عبور می دهد و مانند شیشه به فضای داخل دید وجود دارد. اما در نوع ورق های پلکسی گلاس مشجر نور را از خود عبور میدهند ولی به فضای داخل دید وجود ندارد. طلق های مشجر در قیاس با طلق های مشجر مات دورو نوردهی بیشتری دارند و لک و کثیفی در آنها دیده نمیشود.
همچنین بخوانید: اجرای سقف پلی کربنات
سقف کاذب از جنس پلی کربنات
پلی کربنات نیز از انواع پلیمر ترموپلاستیک است و در دو نوع مشجر و مات در رنگ بندی متنوعی تولید میشود و شامل سه نوع تخت توپر، مشبک و موج دار میباشد که هر کدام از این سه نوع خود به دو نوع تک لایه یا چند لایه تولید میشوند. نوعی از ورقهای پلی کربنات که در برابر اشعه فرابنفش مقاومت ندارد بر اثر تابش نور خورشید کدر میشود و شفافیت کمتری دارد این نوع از پلی کربنات انعطاف پذیر است در برابر تابش نور آفتاب پوسته پوسته میشود و سطح رویه پلی کربنات دارای خاصیت آنتی استاتیک است و ذرات گرد و غبار را جذب نمیکند.
سقف شیشه ای
نوع دیگر سقف پلی کربنات که در برابر اشعه فرابنفش دارای مقاومت است و در برابر اشعه آفتاب و باد و باران و طوفان مقاومت دارد برای محیط های باز ساختمان مانند حیاط و پاسیو مورد استفاده قرار میگیرد. ورق های پلی کربنات در مقایسه با ورقهای پلکسی گلاس مقاومت بالاتری در برابر آتش دارند و به نوعی دارای خاصیت خود خاموش شوندگی هستند.
سقف شیشه ای از مدرن ترین نمونه سقف های قابل اجرا بر روی ساختمان های مسکونی، استخر و رستوران ها و موارد می باشد که با نام های دیگری از قبیل اسکای لایت نیز شناخته شده است. این سقف ها بدنه تمام شیشه داشته و به منظور افزایش مقاومت از قاب های فلزی و آلومینیومی برای آنها استفاده میشود.
سقف کاذب پی وی سی (pvc)
سقف کاذب پی وی سی (pvc) پی وی سی را میتوان به عنوان یکی از بهترین متریالهای محبوب دکوراسیون داخلی به حساب آورد. علت محبوبیت این نوع جنس را میتوان ضد آب در برابر رطوبت وحرارت و مقومت در برابر حشرات ، قارچ ، باکتری و … مورد استفاده دانست. سقف کاذب پی وی سی انواع گوناگونی دارد که شامل : پانل طولی و تایل پی وی سی میباشد.
به طور کلی استفاده از سقف طلقی در محیط های باز مانند حیاط فرصتی را فراهم می کند تا بدون دید مزاحم مراسمات و جشن های خود را برگزار کنید و تنوع رنگ بندی زیبای حیاط شما رو دوچندان میکند. جهت اطلاع از قیمت انواع محصولات و خدمات و ارتباط با کارشناسان پوشش ساز میتوانید با مراجعه به صفحه تماس با ما و یا از طریق واتس اپ ارتباط حاصل فرمایید.
نظرات شما عزیزان:
|